Cattarazzie

Direktlänk till inlägg 20 juni 2017

Sista dagen/natten här!

Av Chatrine - 20 juni 2017 20:33

Klockan e 07:22, kanske väntar en stund med morgonpromenaden, tills det e dags för Elliot att sova "frukost", så kanske vi kan ta en kaffe i lugn och ro hos Lillian eller Björn. Det e mysigt! Solen skiner och jag tror att det blir varmt idag med. Igår storstädade jag stugan så det blir så lite som möjligt att göra när det e dags att åka hem så M slipper vänta. Har packat ihop allt oxå så det bara är att lassa in i bilen och åka. Då kan man ta en kaffe tillsammans innan vi åker. Ska bli kul att se hur mina växter klarat sig, grannen skulle vattna dom åt mig och ta in posten så hoppas hon gjort det haha. Idag ska jag försöka ta extra fina foton på oss alla tillsammans, det e viktigt. Vad rastlös man blir när det inte finns något att göra, barnen e rastlösa (iaf Elliot) Novah kollar paddan. Och man själv vill bara sitta i lugn o ro och ta en kaffe typ. En VARM kaffe haha.

Nu e klockan 08:21
Wohooooo jag såg en älg, ÄNTLIGEN!! Dock va den för långt bort och försvann lika fort så jag kunde varken fota eller filma ? plus att jag pratade i telefon. MEN jag har sett en nu, vill dock se den bättre. Men tror vi väntar en stund till med vår promenad nu haha. Vill inte se den SÅ nära ?. Pratade nyss med grannen o hon har vattnat växterna, tack och bock ??? Just nu sitter M på planet, hoppas verkligen dom kommer hem hela och oskadda. Haha samtidigt e jag sååååklart sugen på att gå ut för att se om jag ser älgen ? Dom e juh SÅ vackra och ståtliga, skogens konung!!

Ska se om vi kan åka till lilla Ica butiken idag, har ingen mjölk kvar ?? Mitt kaffe gaaaah. Finns en pytteskvätt kvar. Sen tänkte jag att barnen kan få se den butiken oxå. Novah tycker juh det e kul så! Hoppas verkligen att hon haft en bra vecka.

Nu e klockan 10:32.
Vi kom nyss tillbak efter en promenad ner till sjön och tillbaka. Superskönt ute, varmt i solen och lite svalt i skuggan. Kanon! Lillian va ej hemma men vi mötte Björn påvägen, jag berättade att jag såg älgen imorse och han sa att den går där ibland på morgonen. Coolt! Haha, det e något jag aldrig tröttnar på. Sist jag va här såg jag inget djur alls tror jag. Nu har vi sett en groda, grodyngel, möss, en ödla (dock död) men jag vet vart dom bor, tänker inte säga det till Novah för då går hon dit. Ekorrar men dom ser vi hela tiden. När jag va liten såg man älgar, rådjur, ödlor, grodor osv heeeela tiden! Det va en älgmamma som brukade bada med sina 2 kalvar i morfar o Anns damm. Det va ofta man såg älgar förut, inte längre tyvärr...!
Fick för mig tidigare att det va idag vi skulle åka hem bara för att vi kom i tisdags, men vi åker imorrn. Så idag blir det att skapa extra många minnen om det går! ?? Kommer sakna att vara här samtidigt som det ska bli så skönt att komma hem! Eftersom vi äter "lunch" ca 13-14 på dagarna så äter vi lite innan. Så nu sitter Novah och äter så hon slipper gå hungrig till kl 14. Elliot fick en välling innan han somnade så han klarar sig en stund medans han sover, när han vaknat sen så ska han få lunch.
Hoppas M kommer såfort han kan, om han orkar. Nu längtar Novah hem oxå. 7 dagar prick e perfekt, men 8 dagar vart verkligen en dag för mycket, man e redo att komma hem och njuta nu, skicka ut Novah till kompisar, Elliot kan hänga på pappa och jag vill dricka kaffe ifred, HAHA!! Nä jag saknar M såklart men han e så sin sons när vi kommer hem, han saknar pappa såklart! Jag har ångrat mig angående att vilja bo här iaf, semester här e perfekt men skulle få spunk om jag bodde här. När man har tråkigt en stund såhär som jag har just nu så saknar man att kunna sätta sig på baksidan, glo på tv en sväng, kanske kolla lite serier osv. DET längtar jag oxå efter, att kolla på min serie. Fasen, glömde juh att spara ner ett par avsnitt eller någon vuxenfilm. Jag orkar inte se Bamse, Mumintrollen, Dora eller Peter och Draken Elliot en enda gång till. Haha gaaaah, det räcker att jag måste höra dom hela hela hela tiden!! Det e juh tur jag har mina offline listor på Spotify iallafall, för utan musik och bara barnfilmer hade jag blitt galen. Värre än läget redan e hehe. Snart borde M landa (tror jag iaf). Han skulle höra av sig direkt när han landat men det blir svårt då jag inte har mottagning hela tiden. Men ibland hittar jag ställen där jag får lite mottagning så jag kan ta emot sms iaf. Alltid nåt hehe!!

Hoppas vi kan åka en kort tur till Ica butiken snart när Elliot vaknat, Novah e och frågar Ann nu. ? Nope vart ingen tur till Ica men vi fick en mjölk av Ann.

Min dotter e sämst på att stänga dörrar efter sig.... plocka undan efter sig... kasta skräp i papperskorgen, ta undan sin disk osv... haha jag har tjatat heeeeela veckan ?

Klockan e 11:35.
Det känns som att tiden står helt stilla idag... e såååå uttråkad nu, så redo för hemgång. Funderar på att lägga mig och vila en stund, finns inget att göra nu. Elliot sover fortfarande så vågar man passa på kanske eller vaknar han strax!?! Hoppas M orkar köra idag redan, va glad jag skulle bli då. Jag provar att vila, man måste juh inte sova för det ?

Klockan är 20:21.
Elliot sover och Novah kollar paddan. Blir dock strax att lägga sig för oss båda. Vi har fikat med Lillian, Björn och sen hade vi en supermysig sista kvällsfika med morfar och Ann. Hon tkr inte om att va med på bild men jag hoppas vi får ta bild på oss alla imorrn innan vi åker ?? Viktigt för mig! Mats kommer komma tidig förmiddag vilket känns skönt. Blir nog ingen sista lunch tillsammans men en fika hinner vi nog. Så skönt att kunna prata normalt med M igen asså. Shit vad jag saknar honom. Men imorrn ses vi igen. Har precis pratat med honom o han e hemma nu efter en middag osv. Kommer dock sakna mitt paradis men borta bra men hemma bäst, så är det juh alltid. Mest kommer jag såklart sakna morfar, min min min ?? Isoäiti ?? Så, sista natten här i Värmlands skogar. Mixed feelings ?? Blir en lång resa hen imorrn, lunch på KFC Woop woop hehe!!! Nu ska jag natta min snorpa och sen sova själv!! Nattinatt ?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chatrine - Tisdag 30 april 06:29

Idag är det valborg , någon brasa ska jag o sonen såklart dra iväg och kolla på! Vart vet jag inte än dock men lutar mot Huddinge iaf. Och imorrn e vi lediga vilket alltid är skönt. På jobbet är det lite halvjobbig stämning just nu men vi hål...

Av Chatrine - Fredag 19 april 08:29

Först av allt vill jag verkligen be dig om ursäkt för hur jag avslutade allt, förlåt för att jag sårade dig så.... Det finns en låt som jag lyssnar på där jag tänker på dig , Ja förutom "Så vill stjärnorna " såklart . Ricky Rose - Om du var här ...

Av Chatrine - Måndag 15 april 08:15


Av Chatrine - Söndag 14 april 08:03

Jag är så tacksam för dom vänner jag i livet, dom som även är min familj. Mina barn ser dom som familj och känner dom väl och jag kan räkna dom på en hand ! Dom som alltid funnits i våra liv! Sen har man arbetskollegor som man pratar med och s...

Av Chatrine - Söndag 14 april 07:48

Ni vet såna människor som själva mår dåligt egentligen och gör så att andra mår dåligt istället , avskyr sånt beteende . Man ska aldrig trycka ner någon annan , det är vidrigt beteende! Och när sådant beteende visar sig öppet på jobbet blir man ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards