Cattarazzie

Alla inlägg den 19 juni 2017

Av Chatrine - 19 juni 2017 21:53

Godmorgon, eller för mig e det mer förmiddag!!

Nu är klockan 08:24, Elliot klev upp kl 5 så han somnade nyss. Novah sitter och ritar, hon e juh så himla duktig. Hon har ärvt "ritgenen" som vi har!! Mammas tjejja ??? Idag ska vi åka till Årjäng och åka kana i svansen, wiiiie!! Och som vanligt kommer jag såklart att fota massor!! Vi lyssnar på musik, njuter av värmen vi har idag med, underbart!! På onsdag åker vi hem igen... blandade känslor, as always...! Hoppas vi får ta med en flaska hem med rabarbersaften ? Den vart riktigt god, och jag gillar inte ens rabarber annars, men mums!! Verkade inte va nå partaj på gubben idag, det e natt hos dom nu. Ringde vid 7 och då e klockan 1 på natten där. Han sov när jag ringde. Dom åker hem idag till Sverige. Hoppas dom haft en kanonresa, det verkar som det iallafall!!! Nope, nu ska jag ta mig en kaffe i lugn och ro medans lilleman sover!!

Klockan e 8:54.
Lyssnar på musik, låten Hold you down kom upp. Min o Anders låt. Tänker tillbaka på när du var med här hos morfar min bästa Anders. Inte många som vart här av mina vänner, men du ÄLSKADE att va här precis som jag. Ok jag älskar att va här mer än någon, meeen, du förstod helt klart varför jag alltid vill va här!! Hoppas du har en underbar sommar min älskade vän! Du ska veta att jag tänker på dig ofta, vi får ses snart. Vi pratar alltid om det men inget händer, haha. När jag kommer hem måste vi ses, saknar min Lunkentuss juh!!! ?

Lite gnäll här nu då.... vet inte om det e någon 6års trots eller VAD men fröken lyssnar inte ett dugg på mig. Jag gömmer godiset och säger att hon inte får äta godis nu, det första hon gör såfort jag går på toa eller nåt e att ta fram nåt godis och äta. Slänger kläderna på golvet fast jag heeeeeeela tiden säger att hon ska lägga dom i fåtöljen.... gaaah. Jag tjatar och tjatar men helt i onödan känns det som. Nu har vi vart med varandra 24/7 i 9 dagar, man trampar nog varandra på tårna tillslut. Hon saknar nog sin pappa, lillebror och bonusmamma ganska mycket oxå, och hon kan nog inte uttrycka sina känslor helt kanske, då blir det nog omvänt till trots mot mig. Jag förstår henne samtidigt, en lillebror som konstant ska busa med henne, en mamma som tjatar osv. Jag ger nog Elliot mer uppmärksamhet tycker hon, svårt att förklara för henne att jag måste ha koll på honom hela tiden. Men såfort han sover e jag med bara henne. Försöker verkligen göra det HON vill och vara med henne såfort jag kan. Tack och lov så "räddar" Ann mig genom att göra massa saker med bara Novah, så hon får stå i centrum lixom. Igår tex ville hon baka pepparkakor så det fick hon göra, rabarbersaft, rabarberkaka, dom tog en långpromenad själva igår med hunden, hoppade i Anns väns studsmatta osv. Ann gör både mig och Novah en stor tjänst genom att "avlasta" mig med henne samtidigt som hon "avlastar" Novah från oss och gör roliga saker med henne!! Och idag (som jag skrivit flera gånger) ska vi till Årjäng, Novah älskar oxå trollet, sen ska Novah få välja vad vi ska äta till lunch. Just nu (kl e 09:07) e hon uppe hos Ann och morfar, vi ska nog åka snart tror jag. Vi väntar bara på att Ann ska bli klar. Jag o Elliot klev upp kl 5, vi 3 har vart klara ett tag nu!! Morgonpigga gänget, men lät Novah sova så hon klev upp kl 7 och käkade frulle osv. Skönt att va helt klara när det e dags att åka. Får se om Elliot hunnit sova klart innan vi åker bara, annars får han somna om i bilen. Nu e Novah tillbaka, Ann o Morfar äter frukost. Kanske tar en stund då innan vi åker hehe. Men vad gör det, vi har inte bråttom direkt och klockan är inte mkt ännu heller!

Nu e klockan 09:50.
Nu ska vi snart åka fick jag precis veta. Piffade till håret på både mig och Novah, kan va kul att va lite extra fin när man ska in till stan, tycker jag iallafall. Skötväskan till Elliot e packad och klar oxå. Tyvärr kommer inte morfar att följa med till stan, han väntar hemma, han orkar inte då han har svårt att gå, men det kommer bli kul ändå ??

Nu är klockan 21:35.
Barnen sover gott. Vi har haft en kanondag verkligen, bus o lek i Årjäng, åkt kana i trollsvansen wiiiie. Haha jag oxå såklart!! ? Det är ett måste!! Vi köpte med oss thaimat hem som lunch, morfar älskar det, vi andra med MUMS!! Blev över så det vart min middag medans Novah och Elliot åt pasta carbonara ? mkt nöjda barn! Har pratat med M ikväll så nu e jag nöjd och jag hoppas dom alla kommer hem hela, DÅ är jag nöjd och lugn ?? Saknar honom som fan asså. Tomt utan varandra såhär, samtidigt som sådant e nyttigt (jag vet). Snacka om att vädret vände du, det SPÖREGNAR och åskar. Tur vi tog in den torra tvätten innan haha!! Tänkte gå ner och ringa min Fuckfäääjz meeeeen detta väder får mig att vilja ringa imorrn istället. Love ya Fuckfäääjz ??? Gillar INTE detta oväder när man e ensam i skogen med 2 sovande barn. Imorrn kvar och sen på onsdag kommer M, wiiiehuhu... blandade känslor (tjatig jag vet)!

Gabbi, om du läser min blogg, du minns juh What would you do? Asså låten från vändelsö tiden? Det e den ljusa killen i Panetoz, om du inte redan visste det. Fick för mig det någon gång och frågade honom och han svarade ja. Han vart lite paff över att jag ens hade den ?? Kom att tänka på det just nu bara för att jag lyssnar på den för stunden!!

Snacka om arbetarkvinna, det är min morfars fru kan jag lova! Jisses vad hon pysslar med sina växter, deras tomt e STOR så imponerad kan man lugnt säga att jag e. Där har ni en dam med krut i, grymt underbar!!! Och så hon tar hand om min fina morfar, så vackert!! Deras kärlek e så äkta!! Haha klockan e 21:45 och nu tänker jag gå och lägga mig, har inte så mkt att göra själv. Nu har jag haft min "kvällsro", skrivit lite och njutit av lugnet. Nu e jag nöjd igen hehe!! Godnatt alla fina!

Tjillevippen!!

Ovido - Quiz & Flashcards