Cattarazzie

Direktlänk till inlägg 18 juni 2017

Söndag!

Av Chatrine - 18 juni 2017 20:46

Okej, nu tänker jag göra såhär... jag kommer skriva lite då och då under hela dagen så inlägget blir långt istället för korta tråkiga rader.

Så, just nu är klockan 10:06, jag och Novah passar på att ha en mysig stund medans lillterror sover. Ann fixar med grillen så jag gissar på att det blir en grill lunch, mums!! Hon dricker monsterläsk (blå dåre) och jag en red bull. Jag har sett första kvarten på filmen så därför passar jag på att skriva lite samtidigt, men frågade Novah om det var okej vilket hon sa att det var. Samtidigt som jag trivs här som fisken i vattnet så längtar jag hem ibland, iaf när det gäller barnen, för jag kan inte underhålla dom på det sätt dom vill hela tiden. Ibland har man tråkigt, och ibland tycker jag att dom behöver "rastas" och då blir det en promenad (ja igeeeen) haha. Vi kollar på Peter och Draken Elliot. Mysig och spännande film på samma gång. Men som vanligt i Disney filmer så dör en eller båda föräldrarna, varför egentligen? Vad e Disneys poäng med det?!! Hm!
Ni vet när man kollar på film med barn , asså samma film och dom ska upprepa allt man nyss själv såg oxå och berätta vad dom sa ? haha gaaaah!! Och råkar man skratta åt nåt så ska fröken låtsas skratta i typ en kvart. Haha jaaaa vad säger man ? det går bra nu!

Nu är klockan 11:40.
Nu har vi sett klart filmen Peter och Draken Elliot, jättebra var den tycker jag. Nu ska vi gå upp och umgås med världens bästa Morfar och Ann, myspys!

Nu är klockan 19:16.
Mums vilken lunch vi åt idag. Novah och Ann gjorde pasta från grunden osv, kanon. Novah hade rivit äkta parmesan och gjort sallad osv, smaskigt!! Hon e så himla duktig. Ann är otroligt pysslig osv vilket Novah tycker e superkul. Efter lunchen gick jag och Elliot på en kort promenad, när vi kommer tillbaka så står Novah och bakar pepparkakor (haha mitt i sommaren) sötnos. Varför inte, kaka som kaka hehe. Nu vid 18 tiden så startade jag en maskin tvätt (2 fyllda Ica påsar, stor tvättmaskin, vill ha en sååån). Sen direkt efter så tog jag, Ann, Novah och Elliot en promenad med hunden, men jag vände tillbaka hem nere vid sjön, medan Ann och Novah fortsatte. Dom skulle till udden så Novah lär somna gott sen då det e en bit dit och sen hela vägen tillbaka hem igen!! Om 20 minuter är min maskin klar, då ska den hängas och så hoppas vi att det inte regnar inatt!! Det luktar så himla gott om kläderna när dom torkar ute i det fria PLUS att det torkar så himla fort. Regnar det inget inatt e allt torrt imorrn bitti när vi kliver upp!! Underbart!! 3 dagar kvar här hos morfar. Som vanligt blandade känslor till tusen. Samtidigt som det ska bli lite skönt att komma hem, saknar M osv, så kommer jag inte heller vilja åka. (Tror tyvärr detta e sista tillsammans med morfar) men jag hoppas VERKLIGEN att jg har fel!! Den dagen DET sker kommer jag inte veta vart jag ska ta vägen, han e min bästis, min moffis, min hjälte, jag mitt allt helt enkelt!!! Jag har tagit 3400 kort sen vi kom hit haha, och det e 3 dagar kvar, japp!! Elliot somnade påvägen hem från sjön, vid 18:30 ca så jag hoppas verkligen att han sover för natten nu. Sjukt jobbigt om han vaknar vid 21 och ska va vaken i 2 timmar typ. Gaaaah!!!! Imorgon ska jag, Ann och barnen åka in till Årjäng, åka i trollet SÅKLART!!! Det missar vi aldrig någonsin när vi är här asså, det e typ bår tradition! Ni som vet ni vet, ni som inte hajjar vad jag pratar om för troll får se bilder här imorrn. Wiiiiie ska bli så kul, älskar älskar Årjäng!! Bara 10 minuter kvar på tvättmaskinen. Men åååh, jag pratade med M, dom skulle ha picknick i Central Park nu, hur mysigt e inte det lixom. Det e med i alla filmer typ, kul grej! ?

Nu e klockan 20:39.
Elliot vaknade en sväng men drack en välling och somnade om så nu hoppas jag han sover för natten. Tvätten e hängd och Novah hittade en vän till Ann som har studsmatta som hon får låna när hon vill för den "e hennes" men hon har den här. Gulligt!! Ska nog lägga mig tidigt ikväll, känner mig nöjd med dagen plus att jag e heeelt slut!!! Va lite skönt att blogga på detta sätt, känner ingen stress alls då, ni vet att det kommer ett långt inlägg om hela dagen till kvällen. Men nu ska jag ringa Mats och kolla läget en snabbis innan jag går in igen!!

Godnatt från Värmland ??

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chatrine - Tisdag 30 april 06:29

Idag är det valborg , någon brasa ska jag o sonen såklart dra iväg och kolla på! Vart vet jag inte än dock men lutar mot Huddinge iaf. Och imorrn e vi lediga vilket alltid är skönt. På jobbet är det lite halvjobbig stämning just nu men vi hål...

Av Chatrine - Fredag 19 april 08:29

Först av allt vill jag verkligen be dig om ursäkt för hur jag avslutade allt, förlåt för att jag sårade dig så.... Det finns en låt som jag lyssnar på där jag tänker på dig , Ja förutom "Så vill stjärnorna " såklart . Ricky Rose - Om du var här ...

Av Chatrine - Måndag 15 april 08:15


Av Chatrine - Söndag 14 april 08:03

Jag är så tacksam för dom vänner jag i livet, dom som även är min familj. Mina barn ser dom som familj och känner dom väl och jag kan räkna dom på en hand ! Dom som alltid funnits i våra liv! Sen har man arbetskollegor som man pratar med och s...

Av Chatrine - Söndag 14 april 07:48

Ni vet såna människor som själva mår dåligt egentligen och gör så att andra mår dåligt istället , avskyr sånt beteende . Man ska aldrig trycka ner någon annan , det är vidrigt beteende! Och när sådant beteende visar sig öppet på jobbet blir man ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards