Cattarazzie

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2016

Värmland

Av Chatrine - 31 augusti 2016 17:52

Med tanke på att vi ej har mottagning hela tiden så skriver jag inlägg som jag postar senare när mottagning finns. Just nu är klockan 15:43!

Blä bara 3 dagar kvar tills vi åker hem igen, jag e aldrig redo att åka hem från morfar, älskar att dricka morgon kaffe med honom varje dag, skulle kunna göra det för resten av mitt liv! Älskar min morfar mer än ord kan beskriva!! Morfars flicka!

Novah och gammel mormor bakade äppelpaj idag som vi ska äta till fikat senare. Idag åt vi smarrig kyckling med ris och mormors gooooda sallad, mums!! Ja jag kallar Ann för mormor då hon har vart min bonusmormor sen jag va liten, sålänge jag kan minnas!! Älskar henne!! Hon tar så väl hand om morfar med och jag kan GARANTERA att det e tack vare henne som vi har honom kvar i livet än! Så mycket kärlek!

Novah pratade med sin mormor idag ( ja min mamma ) och vi bestämde att vi ska hit igen till hösten tillsammans. Dock blir det nog bara en helg då men det e bättre än inget såklart! Då blir nog morfar glad med när han får träffa sin dotter igen! Så det ser jag fram emot redan!

Just nu sover Elliot och Novah kollar film, jag skriver och dricker kaffe! Har skickat massa kort till mamma från vår semester! Novah ville oxå visa sina nya skor som gammelmormor och gammelmorfar köpt till henne och den svarta puma jumpern som Elliot fått!!

Wohoo imorrn ska vi åka till Årjäng, då ska vi åka rutschkana i trollets svans, ja ni får se kort på det imorrn så ni hajar vad jag menar haha! Sen ska visst jag få nya kläder med berättade mormor wiiiiie! Så himla mysigt att få bli bortskämd av dom bästa, lovely!! Förra gången vi va här så åkte Novah i svansen oxå ( e bara ett måste när vi e här och har vart sen vi var små!! ). Men hon minns inte det, då va hon bara 3,5 år. Så det ska bli riktigt mysigt imorrn. Vi ska fika i Årjäng oxå vilket jag ser fram emot! Vi gör massor tillsammans hela tiden, massa massa mys! Kärleken tar aldrig slut, den är oändlig!! Aldrig sura miner eller så, haha ja förutom hos trotsiga 5 åringen då haha, men det går över fort!

Vi ha det så bäst så ni förstår inte! Morfar och mormor Ann är så underbara att jag ej kan förklara! Och Novah älskar älskar att hjälpa gammelmormor med saker, dom diskar, bakar, hämtar ägg och ved osv osv, härligt att se!! Vi promenerar varje dag till sjön och tillbaka för det e sååå mysigt! Vi hälsade på Lilian idag med och tog en fika tillsammans! Åh jag vill inte åka hem, dessa dagar kommer gå för fort och så vips e man hemma i Sthlm igen och längtar tillbaka.... varenda gång vi åker hem igen så gråter jag, vill inte lämna dom här, vill alltid alltid vara här! Min favorit plats i hela världen, mitt paradis!!!!

Nu är klockan 16:37!

Snart vaknar nog Elliot skulle jag tro, då e det dags att äta lite middag och sen efter det gå upp till morfar och mormor Ann och äta den goda äppelpajen hon och Novah bakade tillsammans tidigare idag, ska bli smarrigt!! Nu har vi ritat och tagit ner tvätten som vi hängde tidigare, den e redan torr, torkar fort när det hänger utomhus, skönt! Luktar natur med, underbart!

Och Anns egengjorda röda vinbärs saft är juh heeeeeelt amazing, så himla god!!! Hon ska lära mig att koka saft, det ska bli roligt faktiskt!! Ska bli spännande att se hur den saften blir, vem vet kanske upptäcker att det e min grej! Det e juh skoj att baka osv, sen när andra tycker det man gjort är gott blir man extra peppad tycker jag!

Jag skriver medans jag sitter i köket på messenger men spar hela texten för att sen kunna publicera den i bloggen, så därför kan det bli ganska mycket att läsa, kanske inte så jätte intressant att läsa för er andra men men, jag tycker det e skoj att skriva, älskar att blogga! Även fast jag ej bloggar så ofta kanske men försöker hela tiden bli bättre på det faktiskt!

Har hittat en skön norsk radio kanal som spelar super blandat, kanon kul att höra vissa låtar! Haha just nu spelas I Will survive, den lyssnar man inte på så ofta annars hehe, men den e bra!!

Kan tipsa om en bra film, Farväl till maffian heter den, riktigt bra!! Såg halva igårkväll och ska se klart den ikväll när även Novah sover tänkte jag, whoop whoop tillsammans med min "lilla" godis burk från godis fabriken höhö!! En sak ska bli kul att göra när vi kommer hem till Sthlm igen, det e att ladda upp ett Värmland 2016 album på Facebook så ni alla får se hur vackert det är här, men det måste upplevas, mer harmoniskt ställe finns inte! Detta e balsam för min själ att vara här! Får verkligen ladda upp mina batterier och mer älskad kan man inte bli, även fast min man älskar mig såklart, men inget slår kärleken och gemenskapen här!!! Underbart!!!

Hmm, är det någon ens som läser min blogg? Haha vem vet!!

Nu är det dags för fika!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chatrine - Tisdag 30 april 06:29

Idag är det valborg , någon brasa ska jag o sonen såklart dra iväg och kolla på! Vart vet jag inte än dock men lutar mot Huddinge iaf. Och imorrn e vi lediga vilket alltid är skönt. På jobbet är det lite halvjobbig stämning just nu men vi hål...

Av Chatrine - Fredag 19 april 08:29

Först av allt vill jag verkligen be dig om ursäkt för hur jag avslutade allt, förlåt för att jag sårade dig så.... Det finns en låt som jag lyssnar på där jag tänker på dig , Ja förutom "Så vill stjärnorna " såklart . Ricky Rose - Om du var här ...

Av Chatrine - Måndag 15 april 08:15


Av Chatrine - Söndag 14 april 08:03

Jag är så tacksam för dom vänner jag i livet, dom som även är min familj. Mina barn ser dom som familj och känner dom väl och jag kan räkna dom på en hand ! Dom som alltid funnits i våra liv! Sen har man arbetskollegor som man pratar med och s...

Av Chatrine - Söndag 14 april 07:48

Ni vet såna människor som själva mår dåligt egentligen och gör så att andra mår dåligt istället , avskyr sånt beteende . Man ska aldrig trycka ner någon annan , det är vidrigt beteende! Och när sådant beteende visar sig öppet på jobbet blir man ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards