Cattarazzie

Alla inlägg den 26 juli 2021

Av Chatrine - 26 juli 2021 11:38

Hallå alla fina!

Wow, igår förmiddag kom vi ÄNTLIGEN fram till vårt älskade underbara Värmland. Vårt paradis. Mitt absoluta favorit ställe i hela världen sedan jag var liten, hos morfar och bonusmormor. Och jag är så lycklig över att även mina barn får uppleva samma paradis. Dom älskar att vara här vilket skänker mig lycka i hjärtat. Älskar att se dom göra samma saker som jag och mina bröder gjorde som små. Fånga grodor, samla grodyngel i en stor burk, springa runt i det fria och andas så frisk luft det bara går. Friskare luft än här finns inte för mig. Love Love Love!!

I morse var vår första morgon här, som jag längtat. Gjorde kaffe, drog på mig mjukisar och satte mig ute på gräset och såg ut över den gröna härliga vackra vyn. Vyn som jag bara älskar. Knäpptyst, lite fågelkvitter hördes. Aaaaah, harmoni, balsam för själen!! Just nu har jag Tom målat naglarna, har all tid i världen. Inget alarm som ringer, ingen tid att passa, inga måsten. Novah sover och Elliot har vart vaken sen 7. Ljuva semester!!

Om en stund ska vi iväg till stranden som vi alltid åker till. Underbart!! Barnen funkar bättre än annars haha men till o från tjafsas det såklart men inte alls mycket.

Oj oj oj jag har fotat så många olika fjärilar så ni anar inte. Mottagningen e inte bra alls här, har knappt någon men på vissa ställe har jag LITE och det är då jag passar på att försöka uppdatera något. Detta inlägg skriver jag på till och från under dagen, sen till kvällen så uppdaterar jag bloggen oftast, men kanske lite oftare nu då.

Självklart e mossgrymflerna med oss hit, skulle aldrig åka utan dom haha.

Önskar er en underbar dag!!

Ovido - Quiz & Flashcards